tisdag 23 augusti 2016

Konfirmationspresent - Personligt bokmärke i silver

Bokmärke designat tillsammans med kund.
 Bokmärke Trohoppkärlek 
Det är så roligt med alla specialbeställningar vi fått göra på sistone! 
Detta bokmärke i silver beställdes av Anna som var ute efter en konfirmationspresent och hon hade en egen idé om en Tro-hopp-kärlek-symbol som hon ville få graverad på bokmärket. Så efter lite bildskickande via Insta kom vi rätt fort fram till form och utseende. Symbolen där kors, hjärta och ankare är ihopbakat är fräst efter Annas skiss men med min hands avtryck. För med vår variant av fräst handgravyr är väldigt svårt att få en exakt linje, istället blir det liv och känsla i linjen, vilket vi tyckte passade bra till detta bokmärke. 
Som band använde vi tunt och superhärligt brunt läderband som kommer att vara fint för evigt, så denna konfirmationspresent blir verkligen ett fint minne som man kan ha glädje av hela livet.

Om du också är ute efter att förverkliga din idé om ett smycke, bokmärke, nyckelring eller annat så är det bara att mejla till oss på info@familjesmycken.se eller kontakta oss via DM på Fb eller Instagram. Tänk på att ju utförligare du kan beskriva din tanke/idé desto lättare är det för oss att ge dig ett exakt pris.

Må gott därute!
Hälsar Klara 😊

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar